Bloemen

Iets meer over mezELF

Ik ben een hoopzoeker en een strijder voor
een rechtvaardigere wereld.

Ik voel dat mijn tijd gekomen is om de aarde daadwerkelijk te beginnen dragen zoals deze mij  reeds 30 jaar moeiteloos draagt.

Bloemenweelde in 2024


Julie neemt dankbaar de bloemenfakkel over van An & Marjan.


Eind februari 2024 heeft Julie de 2,5 jaar durende Landwijzer opleiding tot biologische boerin afgerond. Zij teelt vanaf dit seizoen op geduldige wijze biologische bloemen op de Goedinge. Hierbij heeft zij oog voor zoveel mogelijk opbouw van een hummusrijk bodemleven. 


Ze wil deelnemers de unieke kans geven voor een aanbod lokaal geteelde, pesticide-vrije bloemen te kiezen. Idealiter mag deze CSA zich verrijken met bloemenliefhebbers allerhande, met respect voor het werk van de boerin en de plukrichtlijnen. Af en toe een helpende hand is welkom, maar evenzeer een spontane babbel of warme glimlach op het veld. 


Het zou mooi zijn als de bloemenpluktuin, mede dankzij jou, kan bijdragen aan een wereld die werkt aan de opbouw en bloei van de natuur.
Dat mensen zich mogen laten leiden door hoop en geloof in positieve verandering. 


Praktische info 


Wil jij graag wekelijks verse biologische snijbloemen plukken na je winterslaap?

Er volgen nog 2 infomomenten voor nieuwe enthousiastelingen/reeds ingeschreven deelnemers: woensdag 17 april om 18h of zaterdag 20 april om 10h.
Indien je niet aanwezig kan zijn op een infomoment:
Lees dit documentje zorgvuldig door, je vindt er alle nodige info omtrent het concept 'CSA', abonnementsformules en bijdrages, plukperiode, achtergrond bloemenboerin, etc.
Hierna kan je inschrijven via onderstaande link:Tot eind maart kregen trouwe deelnemers voorrang om zich in te schrijven.

Vanaf april kunnen nieuwe enthousiastelingen ook deelnemen, maar wacht niet te lang want onze gemeenschap begint compleet te geraken.

Nog vragen? Best bereikbaar via mail!

Tot pluks

🍀

Verbinden in Veiligheid

Een gevoelsrijke plek waar er ruimte is
voor iedere emotie.

We verbinden respectvol tot onszelf,
de aarde, en elkaar.

De bloemen verzegelen dit eerlijke cont(r)act.
Dat wens ik deze CSA toe voor haar toekomst.

contactgegevens

Fb: Bloemenpluktuin Veldboeket - Goedinge
Insta: veldboeketgoedinge
Email: veldboeket@goedinge.be